خمکده
انتهورا به روایت تصویر
5 Comments:
Anonymous پویا said...
از کجا میشه تهیه کرد؟؟؟

Anonymous ناشناس said...
از میدان توپخانه به سمت بازار که بروید سمت چب کوچه کناری مسجد که بهش میگن کوچه آزمایشگاهی فروش ها اونجا همچی داره

Anonymous ناشناس said...
الان یک ماه میگذره و آب سنج هیچ عددی را نشون نمیده بوی تخمیر شدن میده ولی نمیدونم باید چیکار کنم لطفا یکی راهنمایی کنه

Anonymous ناشناس said...
: Telegram
R_antahoora@

Blogger Unknown said...
برای ودکا سیب زمینی قبل از این که مخمر اضافه کنم باید در چه درجه حرارتی و چه آبسنجی انجام عددش چند باید باشه و قبل تقطیر ph موادم باید چند باشه که تقطیر کنم